(Google and Facebook reviews)

Katrijn Vande Riviere

Annelies maakte een prachtig schilderij voor de geboortekaart van ons derde kindje. Ze ontworp ook de rest van de kaart en deed alle communicatie met de drukker. Voor ons heel wat werk en beslommeringen gespaard. Het unieke schilderij waar onze 2 oudste kindjes heel herkenbaar op geschilderd zijn, is een pronkstuk in onze woonkamer. Aanrader!

     

Jennifer Vrielinck

Het was liefde op het eerste gezicht met het werk van Annelies. De fragiliteit, transparantie zelfs in de tekeningen maken het zeer toverachtig en tegelijk is het realisme zeer aards. Beklijvende combinatie. Jennifer

     

Marije Dijkstra

We hebben een prachtig portretje van onze zoon... zijn oogjes twinkelen, zijn karaktertje straalt van het papier.. het is zo onbeschrijfelijk knap gemaakt.

     

Donna Banks

Annelies portrayed our Grand-daughter superbly. She brought out her beauty in her eyes and expression. Annelies has a forever customer in the United States!

     

Erik Van Steenhuyze

Ik dacht dat ik een mooie kleindochter had maar als ik het resultaat van haar portret van Annelies bekijk dan ben ik in de zevende hemel, gewoon schitterend

     

Sébastien Decock

Prachtige stijl! Afgewerkt resultaat. 👍🏼 Ideaal om als een uniek cadeau te geven!

     

Cultuurplatform Wondelgem

Samenwerken met Annelies is een match made in heaven. Een geschilderd portret van mijn man werd vooraf goed doorsproken ivm kleurgebruik en dergelijke. Het resultaat is dan ook subliem...

     

Rudi Bottelberghe

Annelies maakte een supermooi schilderijtje van mijn overleden hondje. Ik kan alleen maar zeggen dat Annelies een bijzonder getalenteerde dame is, die steeds in nauw overleg met de opdrachtgever werkt. Van mij krijgt ze met alle plezier vijf sterren …

     

Bea Bauw

We zijn zo blij met het schilderij van ons zoontje! Via Annelies werd dit ook gedrukt op kaartjes om als bedanking uit te delen op zijn communie. Het resultaat is prachtig!

     

Susan Parfrement

Annelies painted my three year old grandaughter perfectly. She captured not only the likeness but also that sense of innocence and wonder that children have. I really like the lightness of touch on her portraiture. A lovely artist.

     

Joris Weyts

De confrérie van Onze-Lieve-Vrouw van De Potterie te Brugge wou een betaalbaar schilderij laten maken van de rector...Wat een geluk dat we Annelies Depoorter (Waterland) op het spoor kwamen. Nu hangt een mooi geschilderd portret in de voogdenzaal, waar ook de andere rectoren vereeuwigd zijn - tot ieders grote tevredenheid.

     

Ingrid Depoortere

Dag Annelies , we zijn super blij met het heel mooie werk dat je geschilderd hebt voor mijn zoon . Je hebt zijn hond Max zo mooi weergegeven en dit heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Een mooie levendige herinnering ...de blik in zijn ogen is identiek... We maken zeker reclame voor jou en "chapeau" voor je kunstwerk!