(Google and Facebook reviews)

Susan Parfrement

Annelies painted my three year old grandaughter perfectly. She captured not only the likeness but also that sense of innocence and wonder that children have. I really like the lightness of touch on her portraiture. A lovely artist.

     

Jennifer Vrielinck

Het was liefde op het eerste gezicht met het werk van Annelies. De fragiliteit, transparantie zelfs in de tekeningen maken het zeer toverachtig en tegelijk is het realisme zeer aards. Beklijvende combinatie. Jennifer

     

Marije Dijkstra

We hebben een prachtig portretje van onze zoon... zijn oogjes twinkelen, zijn karaktertje straalt van het papier.. het is zo onbeschrijfelijk knap gemaakt.

     

Donna Banks

Annelies portrayed our Grand-daughter superbly. She brought out her beauty in her eyes and expression. Annelies has a forever customer in the United States!

     

Sébastien Decock

Prachtige stijl! Afgewerkt resultaat. 👍🏼 Ideaal om als een uniek cadeau te geven!

     

Katrijn Vande Riviere

Annelies maakte een prachtig schilderij voor de geboortekaart van ons derde kindje. Ze ontworp ook de rest van de kaart en deed alle communicatie met de drukker. Voor ons heel wat werk en beslommeringen gespaard. Het unieke schilderij waar onze 2 oudste kindjes heel herkenbaar op geschilderd zijn, is een pronkstuk in onze woonkamer. Aanrader!

     

Rudi Bottelberghe

Annelies maakte een supermooi schilderijtje van mijn overleden hondje. Ik kan alleen maar zeggen dat Annelies een bijzonder getalenteerde dame is, die steeds in nauw overleg met de opdrachtgever werkt. Van mij krijgt ze met alle plezier vijf sterren …

     

Bea Bauw

We zijn zo blij met het schilderij van ons zoontje! Via Annelies werd dit ook gedrukt op kaartjes om als bedanking uit te delen op zijn communie. Het resultaat is prachtig!